Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Garázdák bűnügyi őrizetben
police.hu 2018.10.28. 13:12:00

Kiskunhalason az állampolgároknak köszönhetően fogták el a járőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint minden előzmény és szóváltás nélkül az úttestre lökött egy idős asszonyt.Kiskunhalason, a Szász Károly utcában, 2018. október 27-én, délelőtt a járdán tolta a kerékpárját egy ismeretlen férfi, amikor - minden előzmény és szóváltás nélkül - a vele szemben gyalogló 67 éves asszonyt az úttestre lökte.

Az utcában sétáló család egyik tagja pontos személyleírást adott a kiérkező rendőröknek. A gyerekei pedig azzal segítették a járőrök munkáját, hogy a cselekményt követően  egy rövid útszakaszon követték a férfit, így a rendőröknek meg tudták mondani, hogy merre haladt az elkövető. A járőrök az információknak köszönhetően az egyik környező utcában igazoltatták a személyleírásnak megfelelő - ittas - férfit. A 25 éves helyi lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a kiskunhalasi nyomozók.

Rúddal állította meg az autót a 18 éves ukrán

Öt órával később a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 18 éves ukrán állampolgárt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi Szabadszállás belterületén, a Kossuth Lajos utcában az úttest közepén a kezében lévő rúddal megállított egy - idős asszony által vezetett - személygépkocsit. Az autóba kézzel próbál benyúlni több alkalommal, de nem járt sikerrel, és a jármű tovább tudott haladni. 

Ezt követően a közeli vasútállomás várótermébe ment, ahol agresszíven viselkedett, kiabált. A kiérkező rendőrök előállították az ittas állapotban lévő férfit, és szabálysértési őrizetbe vették.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat