Ma: 2019.12.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Gábor egy igazi getleman, csak sajnos túl sokat iszik
Privatkopo.hu 2019.10.02. 13:12:00

Egy férfi 2019. szeptember 20-án, este, Újpest-központ metróaluljárónál követett egy idős asszonyt egészen a villamosig. Amikor a nő leszállt a villamosról, a férfi tovább követte, majd az Erkel Gyula utcában hátulról meglökte az asszonyt, aki elesett és elejtette a táskáját. A férfi felkapta a táskát és elszaladt, majd pár perccel később visszament, felsegítette a földről az idős asszonyt, és hazakísérte. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, a 36 éves budapesti H. Gábort, és 2019. szeptember 27-én elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfit egy nappal később, szeptember 28-án, 2 órakor a Készenléti Rendőrség járőrei fogták el egy Budapest VIII. kerületi internetkávézónál, ahol az ablakot ütötte azért, mert alkoholos befolyásoltsága miatt nem akarták beengedni. Ekkor hívta az alkalmazott a rendőröket.

A rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és rablás, valamint testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az újpesti nyomozók előterjesztést tettek H. Gábor letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. szeptember 30-án elrendelt - közölte a rendőrség.

További friss információk
Kábítószer-kereskedőket fogtak el Nógrád megyében
Bűnügyi felügyelet alatt ment fenyőfát lopni
12 autót rongált meg ez a mozdonyszőke deli vitéz - a rendőrök szeretnének elbeszélgetni vele (fotó)
Utcai pofozkodás Csibrákon
Kalocsai kábítószer-kereskedőket tartóztattak le
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat