Ma: 2021.01.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fogdosta az állapotos eladónőt - hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a kismama segítségére
Privatkopo.hu 2019.12.09. 14:12:00

A Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a harminc éves, többszörösen bűntett előéletű, Kaposvár környékén élő férfival szemben, aki Kaposváron, egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt úgy, hogy percekig nem engedte ki a szorításából.Visszament 2019 májusában egy kaposvári üzletbe egy 30 éves, többszörösen büntetett előéletű férfi, hogy az ott dolgozó, akkor 7 hónapos terhes eladót zaklassa. A nő ugyanaznap, korábban hasonló okból már kivezette a férfit az utcára, ám a férfi nem adta fel: másfél órával később visszatért, és a nő akarata ellenére átölelte őt, a karjait lefogta, testét fogdosta, az arcát a sértett nyakába nyomta, tőle csókot kért, és nem engedte a boltból sem kimenni.

A várandós nő a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a segítségére, sőt egy gyalogos - akinek a kilétét nem lehetett megállapítani - még vissza is szólt, hogy neki „munkába kell mennie”.

A férfi mintegy hét percen keresztül dulakodott a kitartóan védekező állapotos nővel, mire az egyik szomszédos üzletben meghallották a kiabálását és megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig vissza is tartottak a helyszínen.

A nőnek és a babának a dulakodás következtében nem esett baja.

A korábban rablás miatt elítélt férfi azóta letartóztatásban van, az ügyészség vele szemben aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Szó szerint piacra dobták a kábítószert
Prostitúcióra kényszerített nőkkel tartatták ki magukat
Enyveskezű kártyás
Kábítószer-terjesztő triót fogtak el a balatonfüredi rendőrök
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat