Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Ütöttek-rúgtak a fiatalkorúak Fehérváron
feol.hu 2013.04.27. 12:19:00

Dunaújvárosban és Székesfehérváron is garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök: megütöttek egy hajléktalant és egy fiatalembert.A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére április 26-án este bántalmazásról érkezett bejelentés a Dunaújváros, Táncsics Mihály út és Szórád Márton út között lévő parkból. Amikor a járőrök a helyszínre mentek, kiderült, hogy egy 46 éves hajléktalan férfi ököllel és tenyérrel is arcon ütötte egyik hajléktalan társát, aki ennek során zúzódásos sérüléseket szenvedett. A mentők kórházba szállították a sérültet. A rendőrök az elkövetőt elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére is bántalmazásról érkezett bejelentés az éjszaka folyamán. Egy fehérvári fiatalember volt az, aki elmondta, hogy egy ismeretlen társaság a fehérvári Tóparti gimnázium melletti parkban belékötött, majd a csapat több tagja megütötte, megrúgta. Az elkövetők a bántalmazást követően elfutottak a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök a sértettel a tettesek keresésére indultak. A fiatalember a Palotai úton lévő háromfős társaság két tagjában felismerte támadóit. A járőrök ezért elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra a triót. Ott a nyomozók a 14 éves fehérvári és a 15 éves móri fiatalkorúakat csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Harmadik társuk tanúként szerepel az ügyben - olvasható a szombati rendőrségi krónikában.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat