Ma: 2019.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fenyegetett és rabolt, keresi a rendőrség (fotó)
police.hu 2018.09.26. 14:46:00

A ferencvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2018. szeptember 25-én, 17 óra 20 perc körül, egy ferencvárosi HÉV megálló közelében odalépett a sértetthez és megfenyegette. A sértett a fenyegetés hatására pénzt adott át a férfinak.

A feltételezett elkövető 22-25 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, piros kapucnis pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A férfiről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
16 éves, de már a nudliját mutogatja
Rendőrnek adták ki magukat a csalók
Elfogták az „unokázós” futárok irányítóját
Önbíráskodás miatt élvezték a rendőrség vendégszeretét
150 ezer forintért vett meg egy nőt a 48 éves szentlőrinci „madám”, Németországban akarta prostitúcióra kényszeríteni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat