Ma: 2021.01.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
Privatkopo.hu 2020.12.10. 5:35:00

A kiskunhalasi nyomozók egy órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki fizetés nélkül távozott új kabátban és cipőben egy üzletből.A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói 2020. december 8-án. 16 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy helybélit. A férfi a gyanú szerint bement egy sportboltba, ahol vásárlási szándékot színlelve ruhákat, cipőket próbált fel. Egy óvatlan pillanatban aztán úgy gondolta, hogy a saját ruházatát hátrahagyva a felpróbált, ám ki nem fizetett kabátban és cipőben távozik.

Az üzlet 75 éves tulajdonosa megpróbált a férfi elé állni, aki azonban - kihasználva a kettejük között lévő jelentős korkülönbségből adódó fizikai előnyöket - megkerülte áldozatát és elszaladt.

A boltos személyleírása és a térfigyelő kamerák felvételei alapján a kiskunhalasi rendőrök egy órán belül beazonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves helyi lakost. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat