Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Fél órán belül elfogták az idős asszony kirablóját
police.hu 2013.08.02. 11:04:00

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 33 éves egri férfit.A gyanúsított 2013. augusztus 2-án, a hajnali órákban, egy felsőtárkányi családi házba bement, ahol kutatást végzett. A zajra felébredt az ott lakó 87 éves idős hölgy, aki kérdőre vonta az elkövetőt, hogy mit keres ott. Ekkor a férfi a nő fejéhez egy gázriasztó fegyvert fogott és pénzt követelt tőle. A fenyegetés hatására a sértett készpénzt és egy mobiltelefont adott át a férfinak, amivel a gyanúsított elmenekült.

A helyszínre érkező egri és felsőtárkányi körzeti megbízottak a hely- és személyismeretüknek köszönhetően fél órán belül elfogták V. Jenő egri lakost, akinek a ruházatából előkerült egy gázriasztó fegyver, valamint az eltulajdonított készpénz és mobiltelefon.

V. Jenőt előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat