Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Feladta magát a soroksári lövöldözés egyik gyanúsítottja
kriminalinfo.h/police.hu 2011.11.22. 16:13:00

Feladta magát Csoma László János, aki ellen a BRFK országos elfogatóparancsot bocsátott ki a soroksári lövöldözéssel kapcsolatban.Feladta magát az a 36 éves férfi, akit a 2011. november 19-én este Soroksáron történt lövöldözéssel kapcsolatban kerestek a BRFK munkatársai.

Csoma László János annak tudatában, hogy a rendőrség nagy erőkkel keresi és elfogása várhatóan rövid időn belül elkerülhetetlen, önként jelentkezett az egyik budapesti rendőrségi objektumban. A férfi elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

Amint arról korábban hírt adtunk, a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztály nyomozói kitartó és gyors nyomozati munkát végezve alig két nap alatt eljutottak ahhoz a gépjárműhöz, amit az elkövetők a soroksári bevásárlóközpont üzemanyag töltő állomásánál történt lövöldözés során használtak. A nyomozók az autót 2011. november 21-én késő délután találták meg és foglalták le Oroszlányban.

A 2011. november 19-én este a soroksári bevásároló központ üzemanyagtöltő állomásánál történt lövöldözéssel kapcsolatban a rendőrség továbbra is keresi a képen látható 43 éves Balogh Zsoltot és a 29 éves Bázsa Márton oroszlányi lakosokat.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat