Ma: 2020.02.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Zsarolással szerzett 1000 forintot
Privatkopo.hu 2019.06.05. 12:56:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Z. 26 éves érpataki lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi Nyíregyházán, az autóbusz-állomáson szólított meg egy 16 éves fiút 2019. június 4-én, 17 óra 30 perckor. Pénzt kért a fiataltól, aki közölte, hogy nincs nála, nem tud adni.

K. Z. ezt nem fogadta el és követelte, hogy vegye elő a pénztárcáját és mutassa is meg annak tartalmát. A fiú engedelmeskedett és a kinyitott pénztárcájából 20 forintot át is adott. Az aprópénz kevésnek bizonyult és a férfi a pénztárca másik rekeszében lévő 1000 forintos bankjegyet is akarta. A fiú összezárta a tárcáját, de erre a férfi azzal fenyegette, hogy megveri, amit az ökölbe szorított kezeivel nyomatékosított.

K. Z. miután megkapta a bankjegyet távozott a helyszínről, de a rendőrök azonosították és rövid időn belül, még Nyíregyháza területén elfogták.

A rendőrök a gyanúsítottat kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.   

További friss információk
Egymillió forint nyomravezetői díj annak, aki tudja, hol rejtőzködik Plank Zoltán (fotó)
Prostituáltakat futtató bűnszervezetet számoltak fel a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai - a banda tagjai megverték a lányokat, ha a kuncsaftok panaszkodtak rájuk
Miközben sorban álltak a drogért a fogyasztók, „beköszöntek” a nyomozók
Rács mögött a szorgos család: vittek szinte mindent, ami mozdítható volt
Kattintásvadász kamuportálok üzemeltetőit kapcsolta le a Nemzeti Nyomozó Iroda - tízmilliókat kerestek az álhírekkel
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat