Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Felszámolták a kábítószer-terjesztő bűnszervezetet - a csoport tagjai Észak-Magyarországon terítették a drogot
Privatkopo.hu 2020.04.27. 17:12:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást öt Borsod megyei férfi ellen.A nyomozás adatai szerint az öt gyanúsított 2019 őszétől folyamatosan különböző helyekről szereztek be kábítószert, amit Miskolcon és környékén terítettek fogyasztóknak, illetve tovább értékesítőknek. A férfiak elfogására 2020. április 25-én, egy összehangolt akció keretében - Miskolcon, Nyékládházán és Mályiban -, összesen 6 helyszínen került sor. Az elfogások helyszínein tartott kutatás során a nyomozók nagy mennyiségű kábítószert, az előzetes szakvélemény szerint amfetamint és marihuánát, valamint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le.

A rendőrök a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra, melyet az ügyészség indítványára a bíróság 2020. április 27-én elrendelt.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat