Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Szidalmazta és megöléssel fenyegette a mentőket egy nyírbogáti „rejtett erőforrás” - az esetkocsi ablakát betörte
privatkopo.hu 2016.10.10. 18:43:00

A sérült barátját ellátó mentők munkáját akadályozta és megrongálta a mentőautót egy 20 éves cigány.A mentőszolgálat munkatársai Nyírbogáton láttak el egy sérült férfit 2016. október 8-án, kevéssel éjfél után. Az ellátásra szoruló fiatal egyik barátja akadályozta a mentőket a munkavégzésben, szidalmazta és megöléssel fenyegette őket.

Miután a mentők a sérültet - akadályoztatásuk ellenére - a mentőautóba helyezték, az agresszív férfi betörte az esetkocsi ajtajának egyik üvegét.

A rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak bejelentése után még a helyszín közelében elfogták a húszéves helybeli férfit.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai B. Patrik nyírbogáti lakost - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség a gyanúsítottal szemben vádemelési javaslatot tett és kezdeményezte a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat