Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elmenekült a bevétellel
police.hu 2013.08.04. 14:42:00

A rendőrség rövid időn belül beazonosította és elfogta azt a nyírbátori férfit, aki egy presszóból pénzt lopott, majd hogy azt meg is tudja tartani, fellökte a pultost és elmenekült.A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Mihály 48 éves nyírbátori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. augusztus 3-án az egyik nyírbátori presszóban benyúlt a pult mögé és eltulajdonította a bevétel tárolására szolgáló pénztárcát a benne lévő többszázezer forinttal. A tolvajt az egyik alkalmazott tetten érte, de hiába követelte, hogy adja vissza a férfi ellökte és a zsákmánnyal együtt elmenekült. A bejelentést követően a rendőrség azonnal, nagy erőkkel megkezdte az adatgyűjtést és rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Mihály ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat