Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Tucatnyi bűnözőt fogtak el Egerben
MTI 2013.02.25. 10:23:00

Volt, akit lopás, volt, akit kábítószerrel való visszaélés miatt kerestek, de volt olyan is, akinek már börtönben kellett volna ülnie.Tizenkét körözött bűnözőt fogtak el február elejétől a múlt hét végéig a Heves megyei Rendőr-főkapitányság kommandósai Egerben és környékén.

A főkapitányság sajtószóvivője, Soltész Bálint (fotónkon) elmondta: a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közterületi támogató alosztályának munkatársai rendszeres akciókat indítanak a körözött bűnözők felkutatása érdekében. A tapasztalatok szerint a keresett személyek leginkább rokonoknál, ismerősöknél bujkálnak a hatóságok elől.

Az elfogottak között voltak kábítószerrel való visszaélés, lopás és más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével gyanúsított, valamint már jogerősen börtönbüntetés letöltésére ítélt személyek is - tette hozzá.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat