Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Életmentő ébresztő: rendőrök mentettek meg egy sajókazai családot
police.hu 2010.12.01.

A hajnali órákban rendőrök ébresztettek egy sajókazai családot, ezzel gyakorlatilag megmenekültek a közvetlen életveszélytől.A napokban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrsének két járőre a még november 21-én a hajnali órákban, szolgálatuk teljesítése közben arra lett figyelmes, hogy egy sajókazai ház melléképülete lángokban áll. A rendőrök azonnal átugrottak a kerítésen, és egymással párhuzamosan értesítették a tűzoltóságot, illetve felébresztették a meglepődött háziakat. A háziasszony hirtelen nem is tudta mire vélni, miért kopognak hálószobaablakán, de hamar világossá vált a lángok színezte éjszakában, hogy családja életét mentették meg az éber rendőrök.

Az eset után a tűzvizsgáló megállapította, hogy a garázsba letett még parázsló hamu okozta tüzet. A járőrök gyors helyzet felismerésének köszönhetően a család két járművén szinte alig keletkeztek sérülések, mivel a rendőrök a tűzoltók kiérkezéséig megkezdték az értékek mentését, illetve a tűz eloltását.

Az esetet követően az érintett család köszönőlevelet írt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének: „Ezúton szeretném megköszönni kollégáinak, Holló Péter r. főtörzszászlós, és Újj Gábor r. főtörzszászlós Uraknak az éber szolgálatát. Testi épségüket nem kímélve a kerítésen átmászva felébresztették a családomat, segítettek a tűz eloltásában, ezzel megelőzve, hogy a lángok átterjedjenek az autókra, illetve a lakásra. Köszönöm szépen magam és a családom nevében”.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat