Ma: 2019.06.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megtámadta és kifosztotta volt élettársát
Privatkopo.hu 2018.10.01. 13:34:00

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy 33 éves helyi férfit, aki bántalmazta volt élettársát, majd elvette a pénzét is. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására - közölte a nyomozóhatóság.A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Tamás ellen.

A 33 éves helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. szeptember 29-én, a kora reggeli órákban, Kecskeméten, az egyik széchenyivárosi lakóház parkolójában egy, eddig ismeretlen tárggyal fejbe ütötte 32 éves volt élettársát, aki emiatt megszédült és elesett.

Ezt követően a férfi a sértett mellkasára térdelt, fojtogatta, száját befogta, majd megpróbálta arrébb vonszolni. A bántalmazást egy kutyáját sétáltató férfi meglátta, és rákiabált a gyanúsítottra. A nő ekkor kiszabadult a szorításból és elmenekült, de a válltáskáját és személygépkocsijának indítókulcsát - ami korábban a földre esett - hátrahagyta. Volt élettársa a tárgyakat magához vette, majd a táskából készpénzt tulajdonított el.

A férfit a kecskeméti nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.?

További friss információk
16 éves, de már a nudliját mutogatja
Rendőrnek adták ki magukat a csalók
Elfogták az „unokázós” futárok irányítóját
Önbíráskodás miatt élvezték a rendőrség vendégszeretét
150 ezer forintért vett meg egy nőt a 48 éves szentlőrinci „madám”, Németországban akarta prostitúcióra kényszeríteni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat