Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Drogterjesztő hálózatot számoltak fel Szegeden
Privatkopo.hu 2020.11.27. 14:18:00

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban, amelyben főleg amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek.A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói - a Mélységi és Közterületi Támogató Alosztály segítségével - egyszerre tartottak kutatást több szegedi, egy békéscsabai és egy mezőberényi ingatlanban 2020. november 26-án.

A megalapozott gyanú szerint a 40, 41 és 50 éves férfiak társaikkal együtt - 2019 végétől egészen elfogásuk napjáig - kiterjedt fogyasztói kört hoztak létre a dél-alföldi városban, és részükre elsősorban amfetamint tartalmazó kábítószereket értesítettek. A kábítószert maguk is vásárolták, majd kiadagolták, csomagolták, tárolták és tovább értékesítették fogyasztóiknak, legutoljára 2020. november 26-án. Ekkor csaptak le a rendőrök a három férfire és az egyik futárra.

A férfiak lakásán tartott kutatások során a rendőrök több kilogramm kábítószert - marihuánát, amfetamint -, a kábítószer adagolásához, méréséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. Emellett a vagyonvisszaszerzés érdekében a gyanúsítottaktól több személygépjárművet, karórát és készpénzt is lefoglaltak több millió forint értékben.

A nyomozók mind a négy férfit elfogták és előállították, majd őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását.

További friss információk
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat