Ma: 2019.12.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nem akarta pazarolni az időt, ezért már a rendőrségi kihallgatás után „felvette a munkát” egy derék erőforrás
Privatkopo.hu 2019.10.03. 13:17:00

Egy tolnai férfi tett feljelentést 2019. szeptember 30-án a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az előző éjszaka családi házának udvarára bemászva, az ott álló - nyitott - autójából ellopta pénztárcáját és laptoptáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt.Szintén Tolnán, a város egy másik ingatlanába, a nyitott lépcsőházajtón keresztül jutott be ismeretlen, és onnan ellopta az ott tárolt babakocsit, valamint öt - a falra felhelyezett - tájképet.

A tolnai rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit szeptember 30-án gyanúsítottként hallgattak ki egyrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli magánokirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatását követően - még a hazafelé vezető úton - további bűncselekményeket követett el. A rendőrök a nála tartott házkutatás során az előző napokban a város területén elkövetett bűncselekményből származó tárgyakat találtak.

A 25 éves elkövetőt 2019. október 1-jén a tolnai rendőrök őrizetbe vették, és további öt bűncselekmény - egyrendbeli rongálás vétség és négyrendbeli lopás vétség - elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozók előterjesztést tettek az ügyészségen a férfi letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Hat drogdílert kapcsoltak le a rendőrök Debrecenben
Rendőrkapitányságoknak és járásbíróságoknak hiányzott: tíz elfogatóparancs volt érvényben ellene
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy törökszentmiklósi férfi
Börtönben „pihenő” élettársaiknak kiabáltak be a mozdonyszőke nők, nem kellett volna: elfogatóparancs volt ellenük érvényben
Kiraboltak egy nőt a Bem rakparton - az egyik elkövetőt elfogták, a másik jómadár ellen elfogatóparancsot adtak ki (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat