Ma: 2018.08.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megbukott a családi vállalkozás
police.hu 2017.09.21. 12:08:00

A Marcali Rendőrkapitányság 2017. szeptember 20-án indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves niklai, egy 43 éves hegykői, egy 22 éves agyagosszergényi és egy 20 éves hegykői lakos ellen.A nyomozás adatai szerint J. Cs. és élettársa, K. A.-né Niklán található lakóházuk udvarán termesztett kábítószert, az elsődleges szakértői vizsgálatok alapján: kannabiszt. A gyanú szerint továbbá a pár hölgy tagjának két fia, K. A. és K. M. A. segítségével értékesítették a leszüretelt kábítószert Győr-Moson-Sopron megyében.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a marcali rendőrökkel közös és összehangolt házkutatások során mintegy 60 tő kannabisz növényt, a termesztéshez, az értékesítéshez, a fogyasztáshoz szükséges eszközöket és több, mint 7 millió forint értékű készpénzt, valamint értékpapírt foglaltak le.

A nyomozók mind a négy személyt előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az üggyel összefüggésben további öt főt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a görög embercsempészek
Fegyverrel akart rabolni a westernkalapos férfi, keresik a nyomozók (fotó)
István lendületbe jött: kétszer is rabolt Siófokon
Csalókat keres a BRFK (fotó)
Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat