Ma: 2018.08.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Bíróság elé állítják a fémtolvajokat
kriminalinfo.hu/police.hu 2011.11.21. 12:28:00

2011. november 18-án lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint két férfi Balassagyarmat és Szügy között egy telephely mögött kézikocsira vas oszlopokat pakolt fel és azzal útnak indultak.A szolgálatban lévő rendőrjárőrök azonnal megkezdték a személyek felkutatását, mely rövid időn belül eredményre vezetett. Az intézkedés keretében igazoltatott férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a fém tárgyakat eltulajdonították, ezért őket a rendőrök előállították, majd lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás során a sértett a hatóságtól visszakapta a mintegy 30.000 forint értékű vasoszlopokat, melyeket az elkövetők úgy loptak el a földjéről, hogy az azokat tartó vezérdrótot fogóval elvágták, majd csöveket kiásták a földből.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya gyorsított eljárás során bíróság elé állítást kezdeményez a 21 éves és 39 éves balassagyarmati férfiakkal szemben.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a görög embercsempészek
Fegyverrel akart rabolni a westernkalapos férfi, keresik a nyomozók (fotó)
István lendületbe jött: kétszer is rabolt Siófokon
Csalókat keres a BRFK (fotó)
Nem rendőri intézkedés látható a médiában terjedő videón
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat