Ma: 2018.02.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Betörte az autóbusz ablakát egy 30 év körüli nő, keresi a rendőrség (fotó)
police.hu 2018.02.06. 9:47:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága  rongálás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 28-án, 23 óra 5 perckor egy ismeretlen nő szállt fel a 100E jelzésű buszra a Budapest IX. kerületében a Kálvin téri buszmegállóban. A nő szóváltásba keveredett a busz vezetőjével, majd ezt követően az ablakbetörő kalapáccsal, betörte a busz ajtajának üvegét.

A nő 30 év körüli és körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér sportcipőt, sötétkék nadrágot, valamint fekete kapucnis kabátot viselt.

Az elkövetőről a buszon található biztonsági kamera felvételeket készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.?

További friss információk
Betörte az autóbusz ablakát egy 30 év körüli nő, keresi a rendőrség (fotó)
Kilenc elfogatóparancs volt érvényben ellene
Egyiptomiak zsaroltak Budapesten
Megrongált egy térfigyelő kamerát, de az közben felvette (fotó)
Több mint ezer adag kábítószerrel bukott meg az okányi házaspár
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat