Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Ezúttal Berhidán próbált beilleszkedni egy 16 éves „fiú”
privatkopo.hu 2013.04.30. 15:39:00

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Várpalotai Rendőrkapitánysága betöréses lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - szabadlábon hagyása mellett - egy 16 éves berhidai „fiú” ellen.A cigánybűnöző 2013. április 28-án, éjjel, Berhida Bem utcájában lévő élelmiszerüzletbe kísérelt meg betörni, úgy, hogy annak ajtóüvegét egy vascsővel betörte, majd az ajtót védő rácsok között megpróbált bemászni az épületbe. A bejelentésre haladéktalanul kiérkező körzeti megbízott, Fehér Roland r. törzsőrmester és járőr társa, Jósvai Gábor r. őrmester a „fiút” tetten érte, és a helyszínen elfogta.

A szemle során a nyomozók a bolt épületében megtalálták és lefoglalták azt a cipőt, melyet a beszerzett adatok alapján a cigány a bűncselekmény elkövetésekor hagyott el. A személlyel szemben a további eljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat