Ma: 2019.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A drogos anya és lánya után a dílert is elfogták a BRFK nyomozói
Privatkopo.hu 2019.09.26. 13:55:00

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói elfogtak egy szekszárdi nőt és a lányát, akik kokaint, valamint marihuánát vettek Zuglóban. Ezt követően a dílert is elfogták, akinél kábítószert és több millió forintot találtak.Egy 56 éves nő és a 34 éves lánya 2019. szeptember 23-án kábítószert vett egy zuglói dílertől. A két szekszárdi nő autóját a rendőrök Budapest VIII. kerületében, a Nagyvárad térnél megállították és igazoltatták őket. Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók ezután Budapest XIV. kerületében, a Thököly úton elfogták a 42 éves szekszárdi K. Balázst, akitől a két nő a kábítószert vásárolta. A rendőrök a férfi zuglói tartózkodási helyén 44 gramm kokaint, 10 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 5 kábítószergyanús tablettát, valamint több mint négymillió forintot és valutát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Balázst őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Az utóbbi 20 év legnagyobb drogfogását hajtotta végre a Nemzeti Nyomozó Iroda
Rendkívül ötletes: élettársánál rejtőzött, nem akart börtönbe vonulni
Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel az esztergomi rendőrök
Fiúért kaptak hajba a szerelmes lányok
Két kábítószer-kereskedő karrierje is megfeneklett Nyíregyházán
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat