Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Alkalmi ismerősüket rabolták ki a mozdonyszőkék
Privatkopo.hu 2019. 10. 01. 12:48:00

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azokkal a fiatalokkal szemben, akik Felsőzsolcán kirabolták alkalmi ismerősüket.A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves fiúval és 21 éves társával szemben.

Az alsózsolcai gyanúsítottak 2018. december 3-án, az esti órákban bántalmazták alkalmi ismerősüket annak felsőzsolcai otthonában, majd elvették a készpénzét. A 49 éves sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a támadókat, akiket kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.

A bíróság 2018. december 6-án a 15 éves fiú, míg társa, a 21 éves E. Csaba letartóztatását 2018. december 7-én elrendelte, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

A Miskolci Rendőrkapitányság az eljárás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat