Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Alkalmi ismerősüket rabolták ki a mozdonyszőkék
Privatkopo.hu 2019.10.01. 12:48:00

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azokkal a fiatalokkal szemben, akik Felsőzsolcán kirabolták alkalmi ismerősüket.A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves fiúval és 21 éves társával szemben.

Az alsózsolcai gyanúsítottak 2018. december 3-án, az esti órákban bántalmazták alkalmi ismerősüket annak felsőzsolcai otthonában, majd elvették a készpénzét. A 49 éves sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a támadókat, akiket kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.

A bíróság 2018. december 6-án a 15 éves fiú, míg társa, a 21 éves E. Csaba letartóztatását 2018. december 7-én elrendelte, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

A Miskolci Rendőrkapitányság az eljárás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat