Ma: 2020.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Csaba káros szenvedélye szemet szúrt a Nemzeti Nyomozó Iroda felderítőinek
Privatkopo.hu 2019.01.25. 13:02:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztály (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Á. Csaba 44 éves budapesti lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi tahitótfalui házában, illetve a szomszédos - szintén az ő használatában lévő - ingatlanban cannabis-ültetvényt épített ki és kábítószert termesztett.  

A KR NNI munkatársai 2019. január 22-én, délután kutatást és helyszíni szemlét tartottak az érintett épületekben, ahol Á. Csabát is elfogták. A nyomozók összesen 207 tő cannabis növény palántát és közel 4 kilogramm ­- már korábban leszüretelt - szárított kábítószergyanús növényi törmeléket találtak a két ingatlanban, valamint a termesztéshez és a növények gondozásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt növényi törmelék marihuána, amely - súlya alapján - meghaladhatja a jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 10 millió forint.

A nyomozók Á. Csabát előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. január 23-án elrendelt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

További friss információk
Egy órán belül két nőt támadtak meg a nyaklánckitépő cigányok, az első esetben az anyuka és a kisgyereke is megsérült
Csengődön már 6 éves kortól lehetne autót vezetni, ha nem akadékoskodnának a rendőrök a Facebookon megosztott videó miatt
Elaludt betörés közben, ébredés után szőlőt csemegézett a kertben
Legalja alatt: kiskorú gyermekeikről készített pornográf felvételeket egy „c-típusú” ózdi pár
Közel egy évig bujkált a körözött csaló
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat