Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Több millió forintot lopott alkalmi fuvarozójától egy 27 éves nő
Privatkopo.hu 2021. 03. 26. 8:24:00

A dabasi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 27 éves nőt, aki több millió forinttal rövidítette meg alkalmi ismerősét.Egy 71 éves sóskúti férfi tett bejelentést a rendőrségen, hogy 2021. március 18-án egy számára ismeretlen nőt vett fel autójával Örkény településen, majd miután elvitte egy darabon és egy rövid időt együtt töltöttek, észrevette, hogy a kesztyűtartóból hiányzik a pénztárcája, amelyben több mint egymillió forint és közel 12 ezer euró volt. Ideiglenes utasáról hiányos személyleírást adott, ám a rendőröknek ennyi is elegendő volt az azonosításhoz.

Mivel a nőt lakóhelyén és ismert tartózkodási helyein nem találták, elfogatóparancsot adtak ki ellene, végül 2021. március 24-én elfogták.

Kihallgatásán nem tagadott, ám gyakorlatilag alkalmi fuvarozóját hibáztatta. Szerinte a férfinek nem kellett volna mutogatnia a pénzét, ami számára felhívás volt keringőre. Egy óvatlan pillanatban benyúlt a kesztyűtartóba és a kabátjával takarva elrejtette. Miután kiszállt a kocsiból anyja házához ment, akinek átadta a vaskos pénztárcát. Az eltelt napok alatt rájártak a bűnös úton szerzett bankókra, vásároltak ezt-azt és beruháztak egy 25 éves, lila kocsiba is.

A rendőrök átkutatták az anya házát, a pénz egy részét egy, az autó színéhez illő retikülben megtalálták és a vásárolt járgánnyal együtt lefoglalták.

Az állandó munkahellyel nem rendelkező nő ellen egy másik eljárásban ötrendbeli vagyon elleni bűncselekmények miatt folyik nyomozás.

A 27 éves nő ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság, egyben kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott
Szerencsejáték-függősége miatt (is) sikkasztó polgármestert tartóztattak le
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat