Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Házkutatás volt a King's City cégeinél
MTI/nol.hu 2011. 10. 21. 8:01:00

Házkutatást tartott az ügyészség a King's City cégeinél, a KC Bidding Kft. és a King City Management Kft. székhelyén október 18-án. Nagy mennyiségű iratot és számítógépes adatot foglaltak le. A cégek vitatják a házkutatás jogosságát.A Bidding Kft. szerint a házkutatásra azután került sor, hogy a tulajdonosuk, a Vigotop Limited bejelentette: nemzetközi választott bírósági eljárást kezdeményez a magyar állammal szemben a King's City ügyében.

A cégek nem voltak szerződő felek a sukorói telekcserében, amely miatt hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség.

A KB Bidding közlése szerint a telekcsere ügyben elkövetett jogsértések szolgáltak az ügyészségi vizsgálat alapjául, ám lehet, hogy azt a kaszinókoncesszió miatt elrendelt nyomozás indokolta.

A koncesszió miatt februárban feljelentést tett Gaál Szabolcs Barna, a Kehi vezetője, aki Oszkó Péter és Veres János volt pénzügyminiszterek érintettségéről is beszélt, de azt is mondta, hogy a feljelentés több egykori kormánytagot is nevesít.

További friss információk
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott
Szerencsejáték-függősége miatt (is) sikkasztó polgármestert tartóztattak le
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat