Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Házkutatás volt a King's City cégeinél
MTI/nol.hu 2011.10.21. 8:01:00

Házkutatást tartott az ügyészség a King's City cégeinél, a KC Bidding Kft. és a King City Management Kft. székhelyén október 18-án. Nagy mennyiségű iratot és számítógépes adatot foglaltak le. A cégek vitatják a házkutatás jogosságát.A Bidding Kft. szerint a házkutatásra azután került sor, hogy a tulajdonosuk, a Vigotop Limited bejelentette: nemzetközi választott bírósági eljárást kezdeményez a magyar állammal szemben a King's City ügyében.

A cégek nem voltak szerződő felek a sukorói telekcserében, amely miatt hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség.

A KB Bidding közlése szerint a telekcsere ügyben elkövetett jogsértések szolgáltak az ügyészségi vizsgálat alapjául, ám lehet, hogy azt a kaszinókoncesszió miatt elrendelt nyomozás indokolta.

A koncesszió miatt februárban feljelentést tett Gaál Szabolcs Barna, a Kehi vezetője, aki Oszkó Péter és Veres János volt pénzügyminiszterek érintettségéről is beszélt, de azt is mondta, hogy a feljelentés több egykori kormánytagot is nevesít.

További friss információk
Már kilenc gyanúsítottja van a fideszes képviselő korrupciós ügyének
A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt - aztán szabadon távozhatott
Pénzért gyűjtetett ajánlásokat a parlamenti választások előtt
Hivatali vesztegetés: a legfőbb ügyész kezdeményezte a fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését
Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanpanama miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat