Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Privatkopo.hu 2021.01.09. 5:23:00

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit 2021. január 1-jén, éjszaka, egy esztergomi munkásszállóról. A kiérkező járőröknek a szemtanúk balesetre hivatkoztak, ám az esztergomi rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel az elmondottakkal kapcsolatban.A rendőrök az esettel összefüggésben részletes adatgyűjtést végeztek, és kiderült, hogy a férfi sérüléseit egy szintén a munkásszállón lakó férfi okozta.

A 34 éves O. Tamás a gyanú szerint megütötte ismerősét, aki hanyatt esett, és bevágta a fejét a padlóba. A férfit az esztergomi rendőrök 2021. január 5-én előállították, majd átadták őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

O. Tamást a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság 2021. január 8-án elrendelt.

További friss információk
Vádat emeltek a fideszes Boldog István ellen
Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják a fideszes Simonka Györgyöt
Cigarettacsempészésen érték az MSZP volt országgyűlési képviselőjét
Vádat emeltek Szegedi Csanád volt jobbikos EP-képviselő ellen költségvetési csalás miatt
Korrupció gyanúja miatt vettek őrizetbe egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat