Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Nők zaklatása miatt emeltek vádat a júliusban lemondott fideszes polgármester ellen
Privatkopo.hu 2020. 09. 01. 9:29:00

Szexuális zaklatás ügyében folyik büntetőeljárás Borsodi László volt fideszes polgármester ellen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek falu vezetője júliusban mondott le tisztségéről, a sajtóban több találgatás is megjelent Borsodi váratlan távozásának okairól.A politikust 2017-ben zaklatás vádjával jelentették fel. A nyomozás során a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a polgármester több digitális eszközét lefoglalta, amelyeken bizonyító erejű kép- és videofelvételeket is találtak. Borsodi László tagadta a vádakat, amelyeket azonban biztonságikamera-felvétel is megerősít az ügyészség szerint. 

A Nyíregyházi Járási Ügyészség végül 2018 októberében emelt vádat a Nyíregyházi Járásbíróságon, két nő sérelmére elkövetett zaklatás, személyes adattal visszaélés vétsége, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, becsület csorbítására alkalmas hamis képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette (a vádhatóság tájékoztatása szerint szexuális tartalmú felvételekről van szó), valamint információs rendszer megsértése vétsége miatt.

Borsodi Lászlót a település vezetőjeként követhette el a terhére rótt bűncselekményeket.

Amennyiben a volt fideszes polgármestert bűnösnek találják, halmazati büntetést szabnak ki rá, a büntetés felső határa 4 és fél év szabadságvesztés.

További friss információk
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat