Ma: 2019.06.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kubatov: „kezelni fogjuk a problémát” - aztán hirtelen leégett a politikai vetélytárs méhészete
Privatkopo.hu 2018.03.23. 15:50:00

2014 októberében önkormányzati választást tartottak az országban, így a Nógrád megyei Bátonyterenyén is. A település alpolgármestere, Horváth Tibor bejelentette, független polgármesterjelöltként indul a választáson - a hivatalban lévő polgármesterrel, a fideszes Nagy-Majdon Józseffel szemben. Horváth egy nejlonszatyornyi kompromittáló dokumentumot gyűjtött össze Nagy-Majdon tevékenységével kapcsolatban, amit elküldött Kubatov Gábornak, a Fidesz alelnök-pártigazgatójának. Ezt követően furcsa dolgok történtek Bátonyterenyén… Kubatov kedvenc gyilkosa tovább mesél. (Helyreigazítás a cikk végén.)„A választások előtt kb. egy-másfél hónappal megkeresett Horváth Tibor, aki korábban Bátonyterenye fideszes alpolgármestere volt, egészen addig, amíg be nem jelentette, hogy független jelöltként indul a hivatalban lévő polgármester, Nagy-Majdon József ellen, akit a Fidesz újraindított. Miután a bejelentés megtörtént Nagy-Majdon azonnal felmentette az alpolgármestert” - elevenítette fel a Privatkopo.hu bűnügyi portálnak Szabó „Szőke” Ferenc, aki hét évig a ferencvárosi labdarúgócsapat úgynevezett szurkolói koordinátora, és - 2015-ben történt eltávolításáig - Kubatov Gábor bizalmasa volt. „Azt kérte, hogy látogassam meg a házában, szeretne valamit mondani nekem.”

A kompromittáló dokumentumokat tartalmazó dosszié Kubatov kezébe került

Szabó elmondása szerint Nagy-Majdon ellenlábasa egy vastag dossziét tartalmazó nejlonzacskót adott át neki. „Horváth annyit mondott, hogy a csomagban Nagy-Majdonra nézve kompromittáló dokumentumok vannak, és adjam azt át Kubatov Gábornak. Megtettem. A pártigazgató belelapozott a dossziéba, és a jelenlétemben felhívta a polgármester, hogy azonnal induljon Budapestre, a Fradi-pályára.”

A volt szurkolói koordinátor jelen volt a két politikus megbeszélésén, amelyre így emlékszik vissza: „Rövid eszmecsere volt. Kubatov egyszerűen átadta a polgármesternek az állítólagos visszaéléseit bizonyító irathalmazt, azzal a megjegyzéssel, hogy „kezelni fogjuk a problémát”. Ezt követően érdekes dolgok történtek Bátonyterenyén…”

Kevéssel később felgyulladt Horváth Tibor méhészete, amely Szabó szerint aligha öngyulladás következében égett porig. „Több mint tízezer méh pattogott a tűzben, döbbenetes hangja volt.” A férfi határozottan állítja, nem ő gyújtotta fel a méhészetet. A kérdésre, hogy akkor honnan tudja, milyen hangja volt a méhek „pattogásának”, mosolyogva így felelt: „Hallomásból.”

Oldott hangulat: Nagy-Majdon József polgármester és Orbán Viktor miniszterelnök (fotó: hirado.hu)

Ezzel nem ért véget a fideszes polgármester tevékenységéről terhelő dokumentumokat összegyűjtő felmentett alpolgármester „pokoljárása”. Máig ismeretlen személyek purhabot fújtak a házánál parkoló gépkocsija kipufogójába. Többen arra gyanakodtak, hogy a „kellemetlenségeket” Budapestről rendelhették meg, ugyanis a méhészet megsemmisülése és a purhabos akció nem sokkal azután történt, hogy Szabó átadta Kubatovnak a Horváth által küldött állítólagos leleplező iratokat tartalmazó dossziét, és a pártigazgató kijelentette: „kezelni fogják a problémát.”

„Rengeteget segítettem Nagy-Majdonnak a kampányban, ismert embereket, celebeket szerveztem a polgármester választási rendezvényeire. Egy alkalommal megtudtam, hogy Kökény Attila énekes úton van Budapestről Bátonyterenyére, ahol Horváth választási rendezvényén lett volna fellépése. Azért csak volna, mert felhívtam telefonon, és közöltem vele, ha belép Bátonyterenye területére, személyesen fogom összeverni. Inkább visszafordult” - mesélte a bűnügyi portálnak Szabó.

Ezt követően a volt alpolgármester felismerte, nem rúghat labdába a szavazáson, a kampány további részében már visszafogta magát - a polgármester Nagy-Majdon maradt.

Horváth Tibor - családjával együtt - jobbnak látta elköltözni Bátonyterenyéről.

„A k.rva anyád, elszívod az összes kokót!?”

Szabó nem csak „problémamegoldóként”, hanem drogszállítóként is komoly érdemeket szerzett az Üllői úton. Állítása szerint a zöld-fehér klub vezetésében, valamint a biztonsági szolgálat emberei közül többen is kábítószer-élvezők voltak abban az időszakban, amikor úgynevezett szurkolói koordinátorként tevékenykedett.

„Rendszeresen a biztonsági igazgató irodájában szívtunk kokaint a klub egyik felsővezetőjével, akinek neve sokak számára a meglepetés erejével hatna. Mármint azok számára, akik nem ismerik őt közelebbről. Több alkalommal megtörtént, hogy három csík drogot vittem a közös „szívásra”, amiből kettőt ez a bizonyos közismert vezető fogyasztott el. Mondtam is neki: „A k.rva anyádat, elszívod az összes kokót!? Baszki, 50 ezret fizettem érte!” Merthogy mindig én vettem az anyagot. Úgy tudom, lett utódom, aki az eltávolításom után átvette a drogszállító szerepét az Üllői úton” - magyarázta Kubatov kedvenc gyilkosa.

„Másfél éve tiszta vagyok, bármikor alávetem magam drogtesztnek, amennyiben velem jön néhány ember a Fradi-székházból, akiket én nevezek meg” - tette hozzá.

Helyreigazítás

A Privatkopo.hu portálon 2018.03.23.-én,  „Kubatov: "kezelni fogjuk a problémát - aztán hirtelen leégett a politikai vetélytárs méhészete” címmel közzétett cikkben valótlanul állítottuk, hogy Kubatov Gábor Szabó Ferenctől átvett volna Horváth Tibor által összeállított dossziét és ezt követően felhívta volna Nagy-Majdon Józsefet, hogy azonnal induljon Budapestre.

Kubatov Gábor soha nem vett részt olyan megbeszélésen, amelyen Szabó Ferenc és Nagy-Majdon József együtt lett volna jelen, nem adott át semmilyen  dossziét Nagy-Majdon polgármesternek és nem tett olyan megjegyzést, hogy kezelni fogjuk a problémát.”

A fenti cikkel kapcsolatosan Kubatov Gábor jogi képviselője annak közlését kérte továbbá, hogy Kubatov Gábor soha nem fogyasztott kábítószert.

További friss információk
Már hat gyanúsított van az Alstom-metrókocsik ügyében - politikus természetesen nincs közöttük
Elszámoláshamisítás: felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Rakamaz volt fideszes polgármesterét
Három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a korrupt fideszes politikust
Miért nem jár letöltendő börtönbüntetés egy rendőr megtámadásáért?
Egy kisteherautónyi, Portik Tamás által rögzített hangfelvétel került a nyomozók birtokába: politikai botrány készülődik, nem lehetnek nyugodtak a bűnözők sem
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat