Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Nem a vak komondor volt: a hazug politikus ütötte ököllel az élettársát
privatkopo.hu 2013.11.04. 12:12:00

Beismerő vallomást tett Balogh József országgyűlési képviselő, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy megverte élettársát. Ő volt az, aki korábban azt állította, hogy a nő csak eleshetett a család komondorjában. Hazudott, ahogy azt a politikusoktól már megszokhattuk az elmúlt 23 évben.Súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként Balogh József országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség. A képviselő beismerő vallomást tett.

A megalapozott gyanú szerint a képviselő és élettársa április 28-án, reggel egy családi eseményről érkeztek haza Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte élettársát.

Balogh József először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta őt, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony kiáltásaira Balogh József nevelt fia anyja védelmére kelt.

A bántalmazás következtében a nő darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsont-törést és más sérüléseket szenvedett. 

Az Országgyűlés korábbi határozatával Balogh József mentelmi jogát felfüggesztette, gyanúsítotti kihallgatására ezt követően került sor. A képviselő - aki korábban a család vak komondorát okolta a nő sérüléseiért - kihallgatásán a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett.

Balogh tehát folyamatosan hazudott a médiának, a nyilvánosságnak. Vérbeli politikus.

További friss információk
Már kilenc gyanúsítottja van a fideszes képviselő korrupciós ügyének
A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt - aztán szabadon távozhatott
Pénzért gyűjtetett ajánlásokat a parlamenti választások előtt
Hivatali vesztegetés: a legfőbb ügyész kezdeményezte a fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését
Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanpanama miatt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat