Ma: 2020.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Vádat emeltek a zamárdi kukkoló ellen
Privatkopo.hu 2019.12.07. 8:20:00

Tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videofelvételeket a Zamárdiban rendezett Balaton Sound zenei fesztiválon.A vád szerint a 41 éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban, az idei Balaton Sound zenei fesztivál idején. Szállása nem messze volt attól a tábortól, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el, így meg tudta figyelni, hogy a táborban lakó lányok mikor használják a női zuhanyzót.

Július egyik éjszakáján elrejtőzött a zuhanyzóépület toalett részében, majd az egyik WC csészére felállva a telefonjával titokban videózni kezdte a tusoló sértettet. A nő azonban észrevette a telefont és rákiabált a kukkolóra, aki ezért sietősen távozott a helyszínről.

Az elkövető azonban nem tanult a lebukásából és még aznap éjjel, néhány óra elteltével, újra megpróbálkozott egy másik zuhanyzó lány videózásával, ám a sértett tetten érte a férfit, majd rendőröket hívott.

A férfi elfogása után kiderült, hogy nem először próbálkozott titkos intim felvételek készítésével, mivel a laptopján a rendőrök további hasonló videókat is találtak.

Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

További friss információk
Bejelentették, milyen szigorítások várhatók a győri családirtás miatt
Sorsolással nyerte meg a félmilliárdos MTVA pályázatot a Főtaxi - a 6x6 Taxi a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult jogorvoslatért
Gépkocsit szeretett volna vásárolni, 900 ezer forint előleget fizetett fél évvel ezelőtt - azóta se autó, se pénz
Vádat emeltek a zamárdi kukkoló ellen
Hajót szerettek volna, de ócskavasat kaptak, hamis okmányokkal - a szokásos történet, Nagy László főszereplésével
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat