Ma: 2020.08.28.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bejelentették, milyen szigorítások várhatók a győri családirtás miatt
Privatkopo.hu 2020.01.07. 6:54:00

Az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött imázsfilmben jelentette be, milyen szigorításokat terveznek a közelmúltban történt események (egy férfi megölte a gyerekeit, Győrben) kapcsán.Varga Judit még decemberben közölte, hogy vizsgálatot kezdeményez, ám a szükséges intézkedésekről nem sajtótájékoztatót tartott, hanem a napsütötte Kossuth téren sétálva és egy padon ülve beszélt a várható döntésekről, előrebocsátva: édesanyaként és miniszterként is a zéró tolerancia jegyében fog eljárni.

A videóban ezeket ígéri Varga Judit:

A győri kettős gyermekgyilkosságról készült jelentés megállapításai:
• Zéró tolerancia az erőszakkal szemben.
• Aki más életére tör, azt ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani! Tavasszal szigorítják a feltételes szabadságra bocsátás szabályait.
• Meg kell vizsgálni azt is, hogy a bíróságok megfelelő szigorral lépnek-e fel az élet elleni bűncselekmények esetében. Érvényesül-e a középmérték szabálya a büntetések kiszabásánál?
A bírói joggyakorlat felülvizsgálatát kezdeményezi a szülői felügyelet és kapcsolattartás, valamint a gyermekelhelyezés tekintetében is.
A gyermekvédelmi jelzőrendszer működését is felül kell vizsgálni mindezzel összefüggésben.
• 2020 az áldozatsegítés éve az IM-ben. Megduplázzák az Áldozatsegítő Központok kapacitásait, erre idén 600 millió forintot költenek.

Kíváncsian várjuk, mi valósul meg a hangzatos tervekből…

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat