Ma: 2020.10.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Szorgos cigányok: többrendbeli betörés, magánlaksértés, zaklatás
Privatkopo.hu 2020.09.11. 9:13:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett, többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség, valamint zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O. Richárd 23 éves, többrendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt Cs. Sándor 32 éves salgótarjáni lakosok ellen, továbbá orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt a 33 éves B. Márió ellen.A nyomozás adatai alapján a 23 éves férfi 2019. január 18-án az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletében egy szeszes italról az áruvédelmi eszközt lefeszítette, majd az italt kabátjába rejtette és megpróbált azzal fizetés nélkül távozni, azonban a biztonsági őrök cselekménye közben tetten érték.

A megalapozott gyanú szerint O. Richárd és 32 éves társa 2018. december 12. és 2019. február 20. között egy salgótarjáni ingatlan, továbbá öt garázs ajtaját feszítették fel, és onnan többek között szeszes italokat, tévékészüléket, kerékpárt, centrifugát, különböző használati tárgyakat, valamint vasakat loptak el. A gyanúsítottak az eltulajdonított televíziót ezután B. Márió részére eladták, aki azt továbbértékesítette.

A büntetőeljárás fényt derített arra is, hogy O. Richárd a megyeszékhely belterületén 2019 januárjában egy férfi ismerőse, februárban pedig egy nő ismerőse családi házához ment. A 23 éves gyanúsított a férfit egy késsel, míg a nőt - akihez korábban betört - pedig egy baltával fenyegette meg.

A 23 éves O. Richárd és társaival szemben folytatott eljárást a nyomozók befejezték, a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

További friss információk
Botrány Iregszemcsén: az önkormányzat „házipénztárként” használta a község csatornarendszerének kiépítésére alapított, állami támogatásokból és lakossági hozzájárulásokból gazdálkodó víziközmű társulatot - a rendőrség nyomozást rendelt el
Mocsok, bűz, kétes eredetű húsok egy budapesti kínai étteremben
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat