Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Ítélet várható a kertjét árammal védő bácsi ügyében - akár életfogytiglant is kaphat
MTI 2010.11.23.

Ítéletet hirdethet ma a Borsod megyei bíróság a kertjét árammal védő kesznyéteni férfi büntetőperében, a keddi tárgyalási napon ugyanis az ügy már a perbeszédekkel folytatódik. A 69 éves kesznyéteni férfi ellen több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indítottak eljárást.A vád szerint 2008 nyarán három helybéli uborkát akart lopni, pedig tudták, hogy árammal védett a kert. Erre figyelmeztették is egymást, mégis mindhárman átugrottak a kerítésen. Ketten azonnal áramütést szenvedtek, harmadik társuk ezt látva segítségért rohant. A legidősebb, 48 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Akár életfogytiglan börtönre is ítélhetik a férfit, aki vallomásában kifejtette: eszébe sem jutott, hogy tragédiát okozhat, pusztán a kiskertjét akarta megvédeni. A bíróság először előzetes letartóztatásba helyzete, majd házi őrizetbe került Monokon, ahol a polgármester lakhatást biztosított számára, és ügyvédről is gondoskodott.

A kertjét árammal védő férfi, Szoboszlai Barna az Összefogás Párt (ÖP) miniszterelnök-jelöltje volt az idei választáson. A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 12-es számú választókerületében indult az országgyűlési képviselői választáson.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat