Ma: 2020.09.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Privatkopo.hu 2020.06.25. 9:38:00

A Pécsi Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat azzal a pécsi fiatalemberrel szemben, aki hónapokig szerelmével zaklatott egy lányt.A vádirat szerint a férfi tavaly szólította meg egy kollégium előtt azt a 19 éves lányt, akit korábban nem ismert. Udvarolni próbált neki, kérdezte, hogy felmehet-e a szobájába illetve kaphat-e tőle csókot.

A lány a vádlottat visszautasította, azonban a férfi másnap reggel várta őt a kollégium előtt, és elkísérte abba a kávézóba, ahol a sértett a nyári gyakorlatát töltötte. A fiatal lány terhesnek, zavarónak találta a vádlott közeledését, ki is fejezte nemtetszését, és kérte, hogy ne kísérje el.

Ennek ellenére a vádlott az első találkozást követő naptól kezdve hetekig napi rendszerességgel jelent meg a kollégiumnál, illetve a lány munkahelyénél, ahol a sértett után leselkedett. Emellett a férfi követte a lányt a lakóhelyére, ahol a nyár folyamán hetente többször megjelent, és figyelte a lányt.

Mivel a férfi a zaklatást az iskolakezdést követően sem hagyta abba, ezért vele szemben a Pécsi Járásbíróság - ügyészi indítványra - távoltartást rendelt el, amely a vádemeléskor is fennállt.

A férfi cselekménye zaklatásnak minősül, mivel a sértett mindennapi életébe önkényesen avatkozott be, őt rendszeresen és tartósan háborgatta.

További friss információk
13 éves kislánnyal szemben követett el szexuális visszaélést egy 34 éves szörnyeteg - csak felfüggesztettet kapott
Egy milliárdos furcsa halála (III.): Már azelőtt megölhették a nagyvállalkozót, hogy rágyújtották a kastélyát
Egy milliárdos furcsa halála (II.): 740 millió forintos áfacsalással gyanúsított, több bűncselekmény elkövetésével vádolt férfit nevezett ki cége élére a fideszes ügyvéd - a sógora sem egy matyóhímzés
Új cikksorozat: egy milliárdos furcsa halála - fideszes ügyvéd: „ha én ellenjegyzek egy okiratot, az biztos, hogy az ügyfél előttem írta alá” - írásszakértő: „az ügyvéd által hitelesített meghatalmazásokon látható aláírások nagy valószínűséggel hamisítottak”
Ápoló és orvos ellen emeltek vádat egy idős férfi halála miatt Heves megyében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat