Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
Privatkopo.hu 2020.10.14. 5:22:00

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség egy férfi ellen, aki 2017 nyara és 2019 novembere között többször szeméremsértő módon mutogatta magát egy Kalocsa környéki községben.A Kalocsai Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi 2017 nyara és 2019 novembere között rendszeresen tartózkodott a szüleitől örökölt lakóházban, egy Kalocsa környéki községben. Ekkor hetente többször a ház udvarán vagy a kertben - miközben a szomszédban lakó vagy arra közlekedő nőket nézte - elővette a nemi szervét és szándékosan feléjük fordulva, kihívó módon önkielégítést végzett.

2017 nyarán olyan is előfordult, hogy a vádlott ittas állapotban meztelenre vetkőzött és egy arra kerékpározó nő előtt az utcán parkoló autójának dőlve végzett önkielégítést. Két esetben pedig kismotoron ülve követte az egyik kerékpározó nőismerősét, miközben ugyancsak önkielégítést végzett.

2017 és 2019 nyarán a vádlott a helyi strandon is szeméremsértő módon viselkedett: a fák közé bújva, a strandolók közelében végzett önkielégítést.

További friss információk
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
40 évvel fiatalabb nő „szerelmesedett bele” az öregúrba, vitte a lakást és a nyaralót
Csopak ellenáll Balatonfüred terjeszkedési törekvésének: a kisközség beintett a „nagy” Bókának
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat