Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Privatkopo.hu 2020.02.02. 8:23:00

Újabb botrányos videofelvétel került fel az internetre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren rögzített egy taxis. A felvételen a Budapest Airport Zrt. által megbízott biztonsági cég, a Hori-Zone Kft. egyik munkatársa ocsmány stílusban kötekedik a sofőrrel, majd nyílt zsidózással zárja a kocsmai szintű „kommunikációt”.„Ötezer mínusz, hogy fogsz így aludni, te zsidó?” - örvendezik a képsorokon a Hori-Zone Kft. embere, vélhetően annak kapcsán, hogy meghiúsította, hogy a nem főtaxis sofőr utasokat vegyen fel Ferihegyen. Az antiszemita kijelentés mellett több becsületsértő („szarházi”, „szarf@szú”) megjegyzés is elhangzik az őrző-védő szájából, ami egyébként mindennapossá vált a reptéren az elmúlt hónapokban.

A Főtaxi védelmét is ellátó Hori-Zone Kft.-t azzal bízta meg a Budapest Airport Zrt., hogy kiszorítsa a reptérről a legnagyobb taxisvállalkozás vetélytársait. A verbális erőszak, az agresszivitás, a fenyegetések és becsületsértések „alapkellékei” lettek az úgynevezett rendfenntartók eszköztárának. Az egymást érő botrányos jelenteknek szemtanúi a hazánkba érkező külföldi turisták is, amelyek ártanak Budapest és az ország hírnevének.

Az antiszemita megnyilvánulás eddig nem szerepelt a Hori-Zone erős embereinek repertoárjában, a jelek szerint mostantól a zsidózás is része lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „utasbarát hangulatának”.

Van-e még lejjebb?

A videofelvétel itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=bF8HyeIvX0A

További friss információk
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat