Ma: 2020.02.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Redőnyön át kukkolt és videózott a 31 éves szatír
Privatkopo.hu 2020.01.24. 4:26:00

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség egy 31 éves férfi ellen, aki 2017 nyarától 2018 januárjáig kunszentmiklósi házak redőnyein lyukat égetett, majd titokban megleste az ott lakó nőket és felvételeket készített róluk.A Kecskeméti Járási Ügyészség vádirata szerint a 31 éves vádlott 2017 nyarától a 2018. január 31-én történt elfogásáig Kunszentmiklóson, az esti órákban rendszeresen kerékpározott. Eközben több alkalommal megállt az utcafrontra nyíló ablakú házaknál, és kiégette a lehúzott műanyag redőnyöket, majd a nyíláson át - szexuális vágya kielégítése érdekében - titokban megleste a lakásban tartózkodókat, ha pedig meztelen, félmeztelen állapotban látott valakit, a telefonjával felvételeket készített róluk, az érintettek tudta és beleegyezése nélkül.

A férfi ezzel a módszerrel három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített a mobiltelefonjával.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Zenei fesztiválokon terjesztették a kábítószert - súlyosították a pár büntetését
Saját kislányát kényszerítette szexre egy kiskunhalasi moslék, 5-15 ezer forintot kért az 50 éves haverjától alkalmanként
Morálisan alkalmas-e a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara vezetésére egy olyan ember, akinek cége korábban vállalkozókat fosztott ki, családokat tett tönkre, napjainkban pedig verőlegényekkel juttatja érvényre gazdasági érdekeit?
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Feltételes kedvezménnyel engedték szabadon a pedofilt - nem meglepő módon ott folytatta, ahol abbahagyta
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat