Ma: 2020.08.27.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Redőnyön át kukkolt és videózott a 31 éves szatír
Privatkopo.hu 2020.01.24. 4:26:00

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség egy 31 éves férfi ellen, aki 2017 nyarától 2018 januárjáig kunszentmiklósi házak redőnyein lyukat égetett, majd titokban megleste az ott lakó nőket és felvételeket készített róluk.A Kecskeméti Járási Ügyészség vádirata szerint a 31 éves vádlott 2017 nyarától a 2018. január 31-én történt elfogásáig Kunszentmiklóson, az esti órákban rendszeresen kerékpározott. Eközben több alkalommal megállt az utcafrontra nyíló ablakú házaknál, és kiégette a lehúzott műanyag redőnyöket, majd a nyíláson át - szexuális vágya kielégítése érdekében - titokban megleste a lakásban tartózkodókat, ha pedig meztelen, félmeztelen állapotban látott valakit, a telefonjával felvételeket készített róluk, az érintettek tudta és beleegyezése nélkül.

A férfi ezzel a módszerrel három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített a mobiltelefonjával.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat