Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Orvosokat ellenőriztek az adórevizorok - több százezres bírságot szabtak ki
bama.hu 2011.10.13. 8:59:00

Az egészségügyi szolgáltatást végzők széles skáláját vonták vizsgálat alá a Baranya Megyei Adóigazgatóság revizorai - tájékoztatott a NAV helyi szervezete.Így eljutottak szemészhez, fogorvoshoz, de még bőrgyógyászhoz is. A vizsgált esetek 17 százalékában jegyzőkönyveztek mulasztást az ellenőrök. Ennek következményeként majdnem félmillió forint bírság kiszabására kerül sor.

Az ilyen jellegű tevékenységet folytatókat nem csak a megszokott módon ellenőrzik a hivatal munkatársai, hanem „próbaszolgáltatások igénybevétele” keretében a nyugta- vagy számlaadási kötelezettség teljesítését is vizsgálják. Az egészségügyi szolgáltatások területén végzett ellenőrzések tovább folytatódnak.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat