Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Összeverte élettársát, a nő napokkal később életveszélyes sérülésekkel került kórházba
Privatkopo.hu 2020.05.25. 11:12:00

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.A rendőrségre 2019. augusztus 14-én tett bejelentést a berettyóújfalui kórház egyik munkatársa arról, hogy egy betegüket bántalmazásból származó súlyos, életveszélyes sérülések miatt kell ellátniuk.

A nyomozók megkezdték az ügy felderítését, és hamar a látókörükbe került egy férfi, a nő élettársa. Előállították a 37 éves földesi lakost a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Mint kiderült, a férfi rendszeresen bántalmazta a sértettet, azonban 2019. augusztus 11-én, éjszaka a „megszokottnál” is nagyobb düh lett úrrá a gyanúsítotton. Az ingatlanjuk kertjében kezdte ütni és rúgni az asszonyt, amit akkor se hagyott abba, amikor már áldozata a földre került.

A nőt napokkal később egyik rokona vitte kórházba, mivel már olyan fájdalmai voltak, hogy egyedül nem tudott közlekedni. Az orvosi vizsgálatok és vélemények alapján súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés, valamint kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat