Ma: 2020.08.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
M. Renátó adta a drogot az ablakon magát kivető fiatal társaságának - az ügyészség kezdeményezte a letartóztatását
Privatkopo.hu 2020.05.15. 15:46:00

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves férfi adta el a kábítószert annak a fiatalokból álló társaságnak, amely egyik tagja kizuhant egy ablakon. A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványozta M. Renátó letartóztatását.A rendőrség csütörtökön kiadott közleménye szerint a józsefvárosi díler után külön nyomozócsoporttal hajtóvadászatot indítottak, amelynek eredményeként május 14-én, a Kálvária téren a barátnőjével együtt elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves M. Renátó 2020. május 9-én, a Budapest VIII. kerületi Kálvária téren egy fiatalokból álló, és aznapra az érettségi vizsga megünneplését tervező társaság egyik tagjának delta-9-THC, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú tudatmódosító anyagokat adott el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfit példás gyorsasággal azonosította, elfogta és csekély mennyiségű kábítószer kereskedelmének vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján a kerületi ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, mivel megalapozottan feltehető, hogy a férfi - szabadlábon hagyása esetén - megszökne, jogellenesen befolyásolná a bizonyítást és hasonló bűncselekményt követne el.

A fővárosba az érettségijüket ünnepelni érkező érdi és kaposvári fiatalok a rendőrség tájékoztatása szerint a buliban alkoholt ittak, zenét hallgattak, és többen közülük kábítószereztek is. A társaság egyik tagja éjjel 1 óra után - feltehetőleg a Kálvin téren vásárolt kábítószer hatására - megvadult: agresszívan viselkedett, tört-zúzott a lakásban.

Amikor a bútorokban kárt tett, maga is megsérült, ezért a társaság tagjai mentőt hívtak hozzá. Ezután ki akart ugrani az egyik ablakon. Ebben egy lány megpróbálta megakadályozni, de kiszabadulva a lány szorításából, átment egy másik szobába, és ott vetette ki magát az ablakon.

Az állapota azóta is válságos, életveszélyes.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat