Ma: 2018.11.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Mégsem állítják meg Brüsszelt: puhul Orbánék migránspolitikája
Pesti Riport 2017.04.30. 6:40:00

Nem először bizonyosodik már be, hogy Orbán Viktor harcos retorikája inkább csak itthonra szól, de Brüsszelben már sokkal simulékonyabb és megengedőbb, ha nyomás alá helyezik. Úgy tűnik, száznyolcvan fokos fordulatot vett a kormány migránspolitikája.Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az M1 televíziónak nyilatkozta az alábbiakat:

Vannak olyan témák a tranzitzóna kapcsán is, amelyek megfontolhatók. Például a tizennégy-tizennyolc évesek esetében konkrét kérés van felénk, hogy engedjük be őket Magyarország területére. Mi hajlandók vagyunk erre, amennyiben alávetik magukat a DNS-vizsgálatnak, amiből egyértelműen kiderül, hogy valójában mennyi idősek. Tizennyolc alattiak-e vagy tizennyolc fölöttiek.”

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton, este az M1-en azt közölte, hogy a jogi természetű - az Európai Uniótól érkező - felvetések megvitatására nyitott a magyar kormány. Ennek egyik eleme, hogy a 14 és 18 év közötti migránsokat - amennyiben alávetik magukat az életkor-meghatározás korszerű módszereinek - beengedik Magyarország területére.

Valaki gátlástalanul hazudik. Amennyiben Orbán Viktor nem cáfolja Rogán kijelentését, akkor ő az, aki teljesen hülyének nézi a választópolgárokat.

További friss információk
Törvényjavaslat: önálló büntetőjogi tényállássá minősítené Dúró Dóra a cigányok „nemzeti sportját”
Vörösiszapper: a vádlottak felmentését kérték a védők
Brutális rendőri fellépés Jászberényben: kisgyermekeket fogtak el a zsaruk, a kicsik félelmükben összepisilték magukat
„Gyermekvédelem” Magyarországon: a rendőrség „félrenyomozott”, a gyámhatóság a segítséget kérő anya ellen fordult
A bukott „sztárügyvéd” újabb húzása: 5 millió forint közös költséggel tartozik dr. Ruttner
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat