Ma: 2020.10.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
A rendőrök elfogták a közel másfél millió forintos kifosztás elkövetőit
Privatkopo.hu 2020.09.11. 13:10:00

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy budapesti és egy tápióbicskei férfival szemben.A gyanúsítottak 2020. augusztus 22-én, 15 óra után különféle termékeket kínáltak eladásra egy miskolci családi ház tulajdonosának. A házalók az idős ember figyelmetlenségét kihasználva ékszert, készpénzt, valamint egy pénztárcát tulajdonítottak el, közel másfél millió forint kárt okozva.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfiakat elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételükről is határoztak, majd előterjesztéssel éltek letartóztatásuk indítványozására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a házaló árusokkal kapcsolatosan az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét:

·         Nem érdemes kockáztatni, válasszák inkább a megbízható, garanciával rendelkező termékeket, szolgáltatásokat!

·         Ne engedjenek be idegent a lakásba!

·         Ha valaki ennek ellenére mégis így szeretne vásárolni, először vegye át és ellenőrizze az árut, és csak utána fizessen, lehetőleg a bejárati ajtón kívül!

·         Ne mutassa meg, hol tárolja a pénzét, azt ne a házaló előtt vegye elő, és csak akkora összeget készítsen elő, ami a termék árát fedezi!

További friss információk
Botrány Iregszemcsén: az önkormányzat „házipénztárként” használta a község csatornarendszerének kiépítésére alapított, állami támogatásokból és lakossági hozzájárulásokból gazdálkodó víziközmű társulatot - a rendőrség nyomozást rendelt el
Mocsok, bűz, kétes eredetű húsok egy budapesti kínai étteremben
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat