Ma: 2020.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Lopni jött Magyarországra a bolgár nő
Privatkopo.hu 2020.06.05. 11:27:00

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség az ellen a bolgár nő ellen, aki 2018 nyarán több vásárló pénztárcáját is ellopta az egyik forgalmas szegedi bevásárlóközpontban.A vádirat szerint a vádlott azért utazott Magyarországra, hogy lopjon. A fiatal nő kihasználta, hogy az üzletközpont ruházati üzleteiben a sértettek nézelődtek, így értékeikre kevésbé figyeltek. A vádlott a sértettekhez közel ment, négy vevő táskájából kilopta a tárcát, két vásárlónál hiába próbálkozott. A pénztárcákban a pénzen kívül több személyes okmány, hivatalos irat, valamint bankkártya is volt. A vádlott a bankautomatából pénzt próbált felvenni sikertelenül, mert a PIN-kódot nem ismerte.

Az eltulajdonított készpénz meghaladja a 350 000 forintot, amely nagy részben megtérült, ugyanis a nő a sértettek részére kártérítést fizetett.

A járási ügyészség a vádlottat több rendbeli, minősített lopással, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás kísérletével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat