Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Kifosztotta a védekezésre képtelen asszonyt - három és fél év börtönt kapott
FH 2010.11.23.

Három év hat hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfi, aki egy védekezésre képtelen, kerekesszékhez kötött 85 éves nőt fosztott ki Békéscsabán.A bűncselekmény még október 21-én történt a békési megyeszékhelyen. A 24 éves férfi beszélgetésbe elegyedett áldozatával, a 85 éves, kerekesszékkel közlekedő nővel. Mintegy 200 méteren keresztül kísérte az idős asszonyt, majd kitépte kezéből a táskáját, s elrohant azzal. A kifosztott nő segítségére egy közelben lévő ötfős társaság sietett: a támadó után szaladtak, aki azonban bemenekült a közeli óvodába. Odabent a 24 éves férfi azzal állt elő, hogy gyermekét szeretné beíratni az intézménybe, de a szemtanúk utána mentek, felismerték, s a rendőrök megérkezéséig visszatartották. A férfi zsebeiben a rendőrök megtalálták az ellopott 26 ezer forintot, a táska pedig, melyet menekülés közben eldobott a tolvaj, a közelben került elő. A gyanúsítottat egy hónapon belül bíróság elé állították, a Békéscsabai Városi Bíróság még a múlt pénteken kiszabta rá büntetését, mely azonban nem jogerős. A férfival szemben más lopás miatt is folyik eljárás, ezért rács mögött várja az eljárás végét.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat