Ma: 2018.11.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Fiatalkorú lányokat adott el prostituáltként a 72 éves bácsinak egy 22 éves nő
Privatkopo.hu/index.hu 2017.01.14. 6:41:00

Egy 22 éves nő néhány évvel ezelőtt összesen kilenc lányt, köztük több fiatalkorút bírt rá prostitúcióra. A vád alá helyezett nő a lányokat jellemzően kínai szórakozóhelyekre, valamint fővárosi hotelekbe vitte, ahol férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtottak - közölte a Fővárosi Főügyészség.A vádirat szerint az ügy elsőrendű vádlottja 2012 nyara és 2013 nyara között, rendszeres haszonszerzésre törekedve, fiatal lányokat bírt rá prostitúciós tevékenységre. 

Az ügynek van egy másodrendű vádlottja is, egy 72 éves férfi, aki öt nagykorú fiatal nő, valamint négy - általa is tudottan - fiatalkorú lány szolgáltatását vette igénybe.

A fiatal nő az általa kiközvetített, prostitúciós tevékenységet végző nagy- és fiatalkorú személyektől jellemzően a szexuális szolgáltatásért kapott pénz fele részét, így általában 10-25 ezer forint közötti összeget kért el.

A vádlott nő a lányokat jellemzően kínai szórakozóhelyekre, valamint fővárosi hotelekbe vitte, ahol férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtottak.

A vádlott a lányok közül többet egy ismert közösségi oldalon keresett meg, azon keresztül vette fel velük a kapcsolatot, majd bírta rá őket a prostitúciós tevékenységre.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a 22 éves nővel szemben négy rendbeli üzletszerűen, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette, valamint további öt rendbeli üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

A másodrendű vádlottat az ügyészség öt fiatalkorú lány vonatkozásában elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével vádolja. Az ügynek több más vádlottja is van, velük szemben jellemzően kerítés bűntette, vagy prostitúció elősegítésének bűntette a vád.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Vörösiszapper: a vádlottak felmentését kérték a védők
Brutális rendőri fellépés Jászberényben: kisgyermekeket fogtak el a zsaruk, a kicsik félelmükben összepisilték magukat
„Gyermekvédelem” Magyarországon: a rendőrség „félrenyomozott”, a gyámhatóság a segítséget kérő anya ellen fordult
A bukott „sztárügyvéd” újabb húzása: 5 millió forint közös költséggel tartozik dr. Ruttner
Gyermekprostitúció: egy 15 éves lányt futtatott két cigány Ózdon és környékén
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat