Ma: 2020.07.03.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
71 éves nénit fosztottak ki a cigányok
Privatkopo.hu 2020.05.26. 13:05:00

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság három helyi lakossal szemben.A rendőrségre 2020. április 28-án érkezett bejelentés arról, hogy az éjszaka ismeretlenek bementek egy 71 éves hajdúhadházi asszony házába, ahonnan az alvó asszony mellől ruhaneműt, kávét és a hűtőben talált élelmiszereket ellopták.

A bejelentést követően a rendőrök megkezdték az elkövetők beazonosítását és felkutatását.

A nyomozás során beszerzett információk alapján 2020. május 25-én elfogták a  bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúhadházi férfiakat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 28, 29 és 30 éves helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat