Ma: 2020.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Hamisan vádolta lopással ismerőseit
Privatkopo.hu 2020.05.15. 13:27:00

A 65 éves várpalotai férfi 2019. december 22-én, 5 óra körül bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy ingatlanjának udvaráról talicskát, ekét és vashulladékokat loptak el.A férfi a bejelentés megtételekor megnevezte az elkövetőket, de már az elsődleges rendőri intézkedés során megállapították a járőrök, hogy nem történt lopás, a férfi nem mondott igazat, az általa említett két várpalotai illetékességű személyt pedig hamisan vádolta meg a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozók kétrendbeli hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 65 éves férfit.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat