Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Hamisan vádolta lopással ismerőseit
Privatkopo.hu 2020. 05. 15. 13:27:00

A 65 éves várpalotai férfi 2019. december 22-én, 5 óra körül bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy ingatlanjának udvaráról talicskát, ekét és vashulladékokat loptak el.A férfi a bejelentés megtételekor megnevezte az elkövetőket, de már az elsődleges rendőri intézkedés során megállapították a járőrök, hogy nem történt lopás, a férfi nem mondott igazat, az általa említett két várpalotai illetékességű személyt pedig hamisan vádolta meg a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozók kétrendbeli hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 65 éves férfit.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
A volt balmazújvárosi polgármester meghurcoltatásának története
Hamis tanúzás és ügyvédi visszaélés gyanújával őrizetbe vettek egy ügyvédet
„Szabad” véleménynyilvánítás Iregszemcsén: „A polgármester megfenyegetett, ha nem adjuk át neki az ellene kezdeményezett aláírásgyűjtés íveit, kirúg a közmunkaprogramból” - a rendőrség hivatali visszaélés gyanújával nyomoz
Szerelemdoktor: súlyosítást indítványoz az ügyészség az UFO együttes frontembere és társai ellen, akik Svájcban futtattak prostituáltakat
Késlekedett orvosi segítséget kérni az anya, meghalt a gyermeke
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat