Ma: 2019.04.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Tíz év fegyház a féltestvérével fajtalankodó, az anyjával közösülő selejtnek
MTI 2011.05.26. 13:47:00

Jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a fülöpszállási férfit, aki éveken át fajtalankodott féltestvérével; anyjuk, aki tudott a történtekről, és vérfertőző kapcsolatot tartott fenn fiával, öt év fegyházat kapott.Az ítélet szerint a most 25 éves elsőrendű vádlott egy fülöpszállási lakásban élt édesanyjával és két féltestvérével. Lényegében a férfi töltötte be a családfői szerepet, meghatározta, hogy a két lány mit csinálhat, hova mehet, pénzét mire költheti. Féltestvérei tartottak a férfitól, aki kiabált velük, és néha meg is verte őket.

A család tagjai a lakásukat, sőt, az egyes helyiségeket is zárták, környezetükkel nehezen kommunikáltak. Emiatt a két leánytestvérnél szorongásos betegség, a mutizmus jelei mutatkoztak: előfordult, hogy senkihez sem voltak hajlandók szólni.

2000 nyarától az akkor 14 esztendős elsőrendű vádlott többnyire a sértett tiltakozása ellenére, kihasználva családfői szerepét és féltestvérének kiszolgáltatottságát, rendszeresen fajtalankodott az akkor hétéves lánnyal. A fiú éveken át hetente több alkalommal is erőszakoskodott a sértettel, és mindig elmondta neki, hogy a történtekről senkinek sem beszélhet, de valójában ettől nem is kellett tartania a kislány betegsége miatt. 2007-ben, röviddel az előtt, hogy a lány 14 esztendős lett, a férfi közösült is vele, majd később többször is megerőszakolta.

A lány az első közösülés után szólt a történtekről az anyjának, ő azonban nem tett semmit. 2008 őszétől pedig az asszony és fia heti rendszerességgel fajtalankodtak és közösültek egymással. 2009. május 12-én a sértett egy rendőrnőt keresve megjelent a fülöpszállási körzeti megbízotti irodában, majd a Kiskőrösi Rendőrkapitányságon részletesen beszámolt a vele történtekről.

Az elsőrendű vádlottat erőszakos közösülés és szemérem elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a táblabíróság, és jogerősen tíz év fegyházra ítélte. Az asszony bűnsegédként elkövetett erőszakos közösülés és szemérem elleni erőszak bűntettért, valamint tettesként elkövetett vérfertőzés és kiskorú veszélyeztetésének bűntettéért öt év fegyházat kapott.

További friss információk
Újabb megdöbbentő átverés: így csalták el a devizahitelesek pénzét a bankok
„Eldobós” cégekkel csalják az áfát a Taxify szolgáltató partnerei
Törvénysértő volt Bíró Ica ingatlanának elárverezése
Már a törvényszékek is a devizahitelesek mellé álltak: nem engedik elárvereztetni az adósok ingatlanjait
„Kit érdekel ma Magyarországon három ártatlan, szenvedő kisgyerek???”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat